Results 1 to 4 of 4

Thread: IADs::SetInfo fails with "Access Denied" under Credential Provider

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    125

    IADs::SetInfo fails with "Access Denied" under Credential Provider

    I am using a Biometric Device and Smartcard logon on my setup. All the credential information are stored in AD. When there is some changes in the password we update the same to AD. Somehow there is issue with the process now. The user object in AD schema has full access to the Ad's. While making changes I see access denied error.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    209

    Re: IADs::SetInfo fails with "Access Denied" under Credential Provider

    Hello your problem is looking so weird. I search regarding this on internet but I was not able to find any solution but still according to my knowledge and experience I think you have to format your system and then you have to freshly install open source Linux ubuntu. Please try this and let me know its working or not. If you are capable to discover any additional solution on this query at that moment share your experience with us. Thank you.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    442

    Re: IADs::SetInfo fails with "Access Denied" under Credential Provider

    I am not able to completely understand what is the problem you are facing. But you can try out the link below. This has lots of advance settings through which you can fix out the problem. There can be number of issues behind the error which you are facing. The link below can help you to get some solutions for dealing with AD replication. The link already has some different event id listed with various error solution. You can similarly figure out the solution from the same. Just have a look on that and try to follow a few steps provided in the same.

    Troubleshooting AD Replication error

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    460

    Re: IADs::SetInfo fails with "Access Denied" under Credential Provider

    I was facing a similar issue with DCPROMO. It simply fails with Access is denied error. I had gone with various settings to fix there problem but did not find anything that really worked. Later on I found one link on Microsoft website that says that I have to Enable computer and user accounts to be trusted for delegation to fix the issue. It is just associated with user rights. If the permission is properly configured it can be resolved instantly. So I am giving you the same link which has a set of different resolution you can test one by one on your system.
    DCPROMO fails with error "Access is denied"

Similar Threads

  1. Offline files synchronization fails for 4 files, "access denied"
    By mct@pioneerprogramming.com in forum Windows Server Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-05-2010, 06:15 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 19-10-2009, 09:48 AM
  3. "Cannot Install This Hardware" "Access is Denied"
    By Daigle in forum XP Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 24-05-2007, 11:20 PM
  4. "Location is Not Available" -- "Access is Denied."
    By BlackSunReyes in forum Vista Setup and Install
    Replies: 3
    Last Post: 29-04-2007, 10:09 PM
  5. Vista "Access Is Denied" Trying to Access Network Share
    By akhtar in forum Windows Vista Network
    Replies: 2
    Last Post: 26-03-2007, 05:48 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,675,204,397.97740 seconds with 17 queries