Results 1 to 4 of 4

Thread: Gigabyte M720 US3 motherboard startup problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    49

    Gigabyte M720 US3 motherboard startup problem

    I upgrade my motherboard with Gigabyte M720 US3 which was purchased 3 weeks ago! I also having AMD Phenom II X2. When I start my computer, it doesn't and no beep error appears at the startup. The LED lights up and the fan rotates. I have tested my RAM on another pc and it is working. I even tested graphics card, Antec 380 W power supply and HDD on another computer and everything comes to be OK. I seek your opinion because this is the first time this situation happens to me.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    866

    Re: Gigabyte M720 US3 motherboard startup problem

    First make sure you have updated the bios with CPU core supported on this motherboard. Download bios F5 to support the Phenom X2. What is the other CPU that you have tried? Also check if every component is installed and connected properly.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,217

    Re: Gigabyte M720 US3 motherboard startup problem

    Have you plugged in the connector of power supply again? Also try to reset your bios to see everything is proper. If you are using video card then try to remove the cable and plug it into onboard VGA. Otherwise it could be the dead card, it sometimes happens but seen quiet rarely.

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,295

    Re: Gigabyte M720 US3 motherboard startup problem

    First try replacing the CMOS battery and see what happens. If it doesn't work then try to remove all parts from the motherboard except 1 RAM stick, graphics card, PSU, and CPU. Now boot. If it doesn't boot then it is surely either the PSU or the motherboard problem.

Similar Threads

  1. After flashing, Gigabyte m720 –us3 reboots/freezes
    By Emiliana in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2011, 10:37 PM
  2. Gigabyte GA-P55-UD3 Motherboard Driver Problem
    By Obama P in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2010, 06:37 PM
  3. Gigabyte GA-MA78LM-S2 Motherboard Problem
    By Henryosa in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2010, 05:46 PM
  4. Problem with Gigabyte GA-73PVM-S2H Motherboard
    By Bhagwandas in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 4
    Last Post: 18-03-2009, 09:51 AM
  5. Startup problem or motherboard
    By NETRO in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2009, 01:24 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,713,078,872.11429 seconds with 17 queries