Results 1 to 3 of 3

Thread: gigabyte GeForce GTS 250 + asus m2n mx se plus

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    unsure gigabyte GeForce GTS 250 + asus m2n mx se plus

    Had XFX GeForce 9800 GT card - gone bad - blocks on screen, then dots & not see in Device manager- Removed, re set & works at time & then back to same problems. I haven't another machine to test it on but it looks like the card.

    Looking at : Gigabyte GV-N250-1GI GeForce GTS 250 Video Card - 1024MB GDDR3, PCI Express 2.0, DVI, VGA, HDMI, SLI as a replacement as i have a Gigabyte MB I plan to assemble later if I can get a replacement for the 9800 from XFX.

    My system is MB: ASUS M2N-MX SE plus and AM+2 cpu, 4 gig ram, 450 psu
    & PCIe2 slot.

    Question 1: Anyone using the gigabyte card on the M2N ASUS board ?

    Question 2:Heard of any problems out there with that card ?

    I looked at a number of other card but I found that there were problems with those cards.

    Question 3: Anyone have any luck getting a replacement card from XFX ?

    thanks for tips. w

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    976

    Re: gigabyte GeForce GTS 250 + asus m2n mx se plus

    I assume that GeForce GTS 250 video card needs power connector from the psu? As I can see you have a 450 Watts power supply only, which might be the problem here. You could also try to cleanly install the OS and then install the latest graphics driver. It could be a ram issue as well. Atlast, if it is under warranty then try to RMA it and get a replacement card.
    Searching the forums can help you to find your answers more quickly

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    Re: gigabyte GeForce GTS 250 + asus m2n mx se plus

    Thanks for replying Hockson.

    450 psu is the minimum for the gigabyte card ( unfortunately i already have a 405 psu which worked fine untill the XFX card fried & I have a spare 450 so i can't fork out $$ for a higher psu at present).

    Yes the xfx card screwup might be ram but the whole system is only 18 months old and other posts i have read suggest that the problem is the card. I don't want to re install the os over again at present as i have to get critical files off onto a dvd first. I did install the latest driver & re loaded direct x 9.0c again. I'm out in the boonies and can't easily try the card in another machine so i'll try find the papers from my purchase & send off the xfx card hoping for a replacement.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 28-04-2012, 03:13 AM
  2. NEW F4 Bios for GIGABYTE GV-N560SO-1GI GeForce GTX 560 Ti
    By Aaryan2011 in forum Monitor & Video Cards
    Replies: 5
    Last Post: 23-08-2011, 10:36 PM
  3. MSI GeForce GTX 580 Lightning vs. Gigabyte GeForce GTX 580 SO
    By Emerican in forum Monitor & Video Cards
    Replies: 4
    Last Post: 29-07-2011, 08:18 AM
  4. NVidia Geforce GTX 460 Vs Geforce GTX 768 gigabyte
    By dinkster in forum Hardware Peripherals
    Replies: 4
    Last Post: 03-11-2010, 05:18 AM
  5. GeForce 9800 GT or ASUS Geforce GTX260+
    By Durjaya in forum Monitor & Video Cards
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2009, 08:42 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,686,263,846.40653 seconds with 17 queries