Results 1 to 2 of 2

Thread: No 80 conductor cable installed

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    48

    No 80 conductor cable installed

    i have one problem....whenever i start my computer following message appears....
    -----------------------------------------------------
    Primary Master Disk :- Lite On DVD RW
    Primary Slave Disk :- None
    Secondary Master Disk :-Samsung (Hard Disk)
    Secondary Slave Disk :- Seagate (Hard Disk)

    No 80 conductor cable installed on Secondary.....
    -----------------------------------------------------

    Wht does it means....???

    My PC then starts normally........

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,812
    Try replacing the ide cable & that might help.
    Also try unplugging the dvd drive & see if it still gives the error message, cause it is either the cable or the drive that is at fault I have seen.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-05-2012, 04:56 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-10-2011, 01:33 PM
  3. How to get a USB to Serial cable installed on Windows 7
    By Xymaya in forum Operating Systems
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2010, 05:37 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-09-2009, 10:08 AM
  5. Primary IDE Channel 80 conducts no cable installed
    By Jokerz in forum Hardware Peripherals
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2008, 04:44 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,716,480,483.08475 seconds with 17 queries