Results 1 to 10 of 10

Thread: error 39 while installing drivers for usb cam

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21

    error 39 while installing drivers for usb cam

    hello guys

    i ran into a problem with my usb cam on my laptop, the cam works fine on my desktop it started having problems recently with the laptop

    iv tried reinstalling the drivers and then it ask me to restart the computer and when i do so after loading up it again tries to install the driver and it gives me error code 39 Windows cannot start this hardwars, the driver may be corrupted

    but i think its not, coz i use the same exe file to reinstall the drivers on my desktop and that worked fine i also tried using another cam on my laptop but it didnt work too

    im using xp sp2, any help would be appreciated

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mumbai
    Posts
    824

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21
    iv already checked it and that doesnt help, im trying to use zs211 cam which has 6 led, i also downloaded the drivers from davesdrivers but still it didnt work

    this cam is manufactured by zsmc, iv been through their pages but damn, i just dont know what to do.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,335
    Wat the usb cam working fine before on your laptop, if not then, contact your laptop vendor cause it seem to be faulty.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21
    it was working perfectly fine, it just started 2 days ago, the usb slot is working fine coz i plug the usb mouse in it and that works fine

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21
    is there nobody can help me out in that?

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2,291
    Do this little Registry surgery from here by deleting the upper & lower filters for that error code

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,335
    Did you try System Restore to previous date when it was working fine before?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21
    einsteing 007, i tried doing that, still its not working

    appy10 no i havent tried doing system restore, but i wanna avoid doing that, coz i already knew system restore would fix my problem before posting this issue here, so i wanna avoid that.

    im sure this is something we can fix it without system restore, but at this poing im getting tired, dammn

    anything else i can do ?

  10. #10
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    21
    i think there is nobody can help me out in this and may be no one knows the answer ((((

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-01-2014, 10:32 AM
  2. Error while installing drivers for wireless card
    By Loyalpalm in forum Windows Software
    Replies: 5
    Last Post: 31-12-2010, 03:57 PM
  3. Windows Update error installing ATI Radeon Xpress drivers
    By Bernice in forum Operating Systems
    Replies: 3
    Last Post: 10-09-2009, 07:11 PM
  4. Error code 87 when installing remote print drivers...
    By MadKovalchuk17 in forum Windows Server Help
    Replies: 2
    Last Post: 29-01-2008, 09:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,716,049,818.96993 seconds with 18 queries