Results 1 to 2 of 2

Thread: The specified service has been marked for deletion

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    The specified service has been marked for deletion

    I am here trying to remove a driver using SnetCfg.exe. Also I am using the same to install the driver back to configure some services. But when I try to that I am getting error. The error code when I marked the driver for deletion upon reboot is 0x80070430. Reboot does not really work well here. The driver installation on the same hand also fails. I need some help here to deal with the problem I am facing.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    132

    Re: The specified service has been marked for deletion

    Can be some issue with the service. Are you following the right path of doing the same. You can go online and find out the a complete guide or tutorial which can guide you for the process. I am sure it will be much more helpful for you. There are some helpful links on web that will be much more helpful for you in dealing the problem you are facing.

Similar Threads

  1. SSD drive on Acer Aspire one marked as removable
    By Jimmy G in forum XP Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2011, 05:05 AM
  2. The file '*' is not marked as executable in wine 1.2
    By LynDa55 in forum Operating Systems
    Replies: 3
    Last Post: 13-01-2011, 10:39 AM
  3. Windows 7 marked all the data as protected
    By leshaspar in forum Windows Software
    Replies: 4
    Last Post: 23-10-2010, 04:17 PM
  4. What happens to messages marked as Phishing Scam?
    By Doumbia in forum Technology & Internet
    Replies: 4
    Last Post: 14-08-2010, 03:46 PM
  5. Process all marked headers and Outlook 2003
    By Hajra in forum Windows Software
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2009, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •