Go Back   TechArena Community > Technical Support > Computer Help > Windows XP > Windows XP Support
Become a Member!
Forgot your username/password?
Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Sponsored Links



autorun.inf - shell\..\command with command line parameter doesn'twork

Windows XP Support


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 17-05-2007
kakii
 
Posts: n/a
autorun.inf - shell\..\command with command line parameter doesn'twork


Below a piece of my autorun.inf file I have problems with:

shell\slides00 = slides '&slideshow all'
shell\slides00\command = _Tools_\XnView\xnview.exe -slide
_Tools_\slideshow\slideshowfile1.sld -ini _Tools_\XnView\xnview.ini

The slideshowfile1.sld is physically present in folder as indicated in
the shell\slides00\command line. I have checked it.
-slide is valid command line option of xnview application
_Tools_ folder is subfolder of root.
If I invoke this context-menu position the error message is being
displayed: The file <_Tools_\slideshow\slideshowfile1.sld> couldn't be
find.
I have no idea if this message comes from windows or from xnview.
It doesn't mutter if I use this syntax for shell\..\command or
in open line. In both cases the .sld can't be find.

Some suggestions why it isn't working ?

For all your hints thanks in advance.

Reply With Quote
  #2  
Old 18-05-2007
Mark L. Ferguson
 
Posts: n/a
RE: autorun.inf - shell\..\command with command line parameter doesn't

Note the dot leading

..\_Tools_\slideshow\slideshowfile1.sld

alternatively, try escaping the backslashes

_Tools_\\slideshow\\slideshowfile1.sld

--
Was this post helpful to you? Voting helps others who use the web interface.
Mark L. Ferguson



"kakii" wrote:

>
> Below a piece of my autorun.inf file I have problems with:
>
> shell\slides00 = slides '&slideshow all'
> shell\slides00\command = _Tools_\XnView\xnview.exe -slide
> _Tools_\slideshow\slideshowfile1.sld -ini _Tools_\XnView\xnview.ini
>
> The slideshowfile1.sld is physically present in folder as indicated in
> the shell\slides00\command line. I have checked it.
> -slide is valid command line option of xnview application
> _Tools_ folder is subfolder of root.
> If I invoke this context-menu position the error message is being
> displayed: The file <_Tools_\slideshow\slideshowfile1.sld> couldn't be
> find.
> I have no idea if this message comes from windows or from xnview.
> It doesn't mutter if I use this syntax for shell\..\command or
> in open line. In both cases the .sld can't be find.
>
> Some suggestions why it isn't working ?
>
> For all your hints thanks in advance.
>

Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Technical Support > Computer Help > Windows XP > Windows XP Support
Tags: , , , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "autorun.inf - shell\..\command with command line parameter doesn'twork"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command Line Update Doesn't Work in AVG antivirus for Linux Baldwin Networking & Security 5 31-05-2011 10:20 AM
Splinter Cell Conviction "Missing command line parameter - prodid" GK knowledge Video Games 8 16-06-2010 05:53 PM
xcopy command line together with wmplayer command line Aislinn Operating Systems 5 31-03-2010 12:13 PM
Problem: Command Line Option Syntax Error. Type Command /? For Help Nadeem MediaCenter 3 03-09-2009 05:41 PM
Command Line Ren (Rename) command broken? SixSigmaGuy Vista Help 2 18-05-2008 03:30 PM


All times are GMT +5.5. The time now is 02:21 PM.