Go Back   TechArena Community > Technical Support > Computer Help > Windows XP > Windows XP Support
Become a Member!
Forgot your username/password?
Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Sponsored Links



Windows xp starts loading then loses video signal

Windows XP Support


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 26-09-2011
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Windows xp starts loading then loses video signal

help!my desktop was working fine then tried to setup wireless network-after plugging in usb adapter it lost all video-tried reboot get partway thru xp logo screen signal is lost-tried booting in safe mode nothing-so tried in vga mode and i get my desktop but no icons mouse taskmanager and windows key dosent work-also it flashes on screen error loading newdev.dll and a rundall error says iertutil.dll not found-so im wondering how bad i screwed up

Reply With Quote
  #2  
Old 26-09-2011
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 173
Re: Windows xp starts loading then loses video signal

The error is related to hardware fault and you had by mistake destroyed some important Windows file. Because of this reason the windows is not able to boot. When the windows start, press Ctrl + Alt + Del on the blank desktop. See that you can manage to get Task Manager. In Task Manager click on File > New and type cmd. In the dos windows type, sfc /scannow. If it ask for Windows disk provide the same. Another option is trying to run system restore. Second restart the system and press F8 to get Windows Safe mode menu. In that select Choose Last Good known configuration and restart. If this does not work you will need to re-install Windows.
Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Technical Support > Computer Help > Windows XP > Windows XP Support
Tags: , , , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "Windows xp starts loading then loses video signal"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony Ericsson live with walkman loses signal Adisa Portable Devices 6 03-01-2012 10:22 PM
3G data is clogging randomly and signal loses on Motorola Droid 2 Wave Portable Devices 5 30-06-2011 11:04 AM
Windows vista unable to starts after loading bar in Compaq f500 Zowie Portable Devices 4 12-03-2011 07:26 PM
Automatically playing a video when Windows Media Center Starts Dogrunner Windows Software 1 08-07-2010 11:57 AM
Mac starts up without loading System extensions Custidio Operating Systems 6 16-02-2010 01:55 AM


All times are GMT +5.5. The time now is 08:02 AM.