Results 1 to 2 of 2

Thread: Vista's LAN properties not getting saved

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    93

    Vista's LAN properties not getting saved

    My lan settings is not getting saved. I have a old laptop. I had configured the lan settings but due to some issue I am getting error while connectivity. The settings are not getting saved. I can see a small x icon on the lan properties. I tried to connect the same through wifi but that also did not helped much.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    104

    re: Vista's LAN properties not getting saved

    It is due to driver failure. Go in Device Manager and locate fresh drivers. It is not going to work unless you find proper drivers. That is the reason you are getting that error. Check your system model and then run driver update. It still it fails to connect then just for testing add Windows XP and run setup on the same.

Similar Threads

  1. Connection Properties Sharing Tab Disappeared in Vista!!!
    By Hadwin in forum Windows Vista Network
    Replies: 4
    Last Post: 30-01-2010, 02:00 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 16-12-2009, 12:11 PM
  3. How to edit file properties in Vista
    By Eleazar in forum Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2009, 08:42 PM
  4. To modify manufacturer properties in Vista
    By Eleazar in forum Operating Systems
    Replies: 3
    Last Post: 24-03-2009, 01:46 PM
  5. Mic not listed in Speaker Properties in Vista
    By EshiKaa in forum Vista Hardware Devices
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2008, 06:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •