Go Back   TechArena Community > Technology > Technology & Internet
Become a Member!
Forgot your username/password?
Register Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Sponsored Links



problem loading website at first try

Technology & Internet


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 23-01-2012
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
problem loading website at first try
  

Hi Friends,

From past 15 days I am facing a problem regarding loading webpages. Everything was working fine before the problem starts.

Webpages are not loading for the first try, i have to refresh the page 2 or 3 times to load the page.
(Refreshing is huge problem when dynamic pages are concern, like online bank sites. They wont allow to refresh the page.)

i found many solutions on internet, but none of them helped me.

I tried on different browsers like IE9, ff 6-9, safari, etc...
and i tried it on BSNL BB, reliance datacard, tata photon etc...

Even i have checked for virus, malware, spyware, adware using different software like Bitdefender, quickheal, malwarebytes, super antispyware, emsisoft, kaspersky, mcafee etc... No sign of virus.

Tried with wireless, cable, Datacard, mobile(cable and bluetooth).

Somebody on internet asked me to do same things in safemode, still no use.

I dont want to reinstall os. Please help me to find the solution.

Technical info:
Dell N5010, 2.27GHz
2gb ram
windows 7 professional - sp1 - 32bit
ie9, ff9

Thankyou all in advance.

-Kiran Kumar.


Last edited by mkkumar : 23-01-2012 at 10:12 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 23-01-2012
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,593
Re: problem loading website at first try

First of all, have you tried uninstalling and then reinstalling the web browsers in your dell machine? Do you use any firewall such as zonealarm, if so try disabling it and then open up a web page. What is the version of Java software, update it to the latest as well. You can also install Adaware and Spybot but that is beyond your problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 24-01-2012
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Re: problem loading website at first try

I have tried uninstalling and re-install of the browsers.
I turned off firewall in windows and in bitdefeder, which i am currently using.
i dont have zone alaram.
Still the problem is same.
Reply With Quote
  #4  
Old 24-01-2012
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Re: problem loading website at first try

forgot to tell, i have update jre to latest one (SE 7 u2 10.2.0.13). Didn't solved the problem. Any more ideas.
Reply With Quote
  #5  
Old 24-01-2012
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 449
Re: problem loading website at first try

I have found one having the exact problem after updating the firmware of the router and the issue was because of not clearing router's configuration settings. The problem was solved later by reconfiguring the router from scratch, so just try out the same and see if it is helping you as well.
Reply With Quote
  #6  
Old 24-01-2012
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Re: problem loading website at first try

@Camillet,
But, I have tried with different devices like datacard, mobile, wireless etc.
I think there is no problem in the router, because the router is working fine with my desktop.
Reply With Quote
  #7  
Old 24-01-2012
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 449
Re: problem loading website at first try

Quote:
@Camillet,
But, I have tried with different devices like datacard, mobile, wireless etc.
I think there is no problem in the router, because the router is working fine with my desktop.
I did not said that you might be having the same case but then the same issue was solved by reconfiguring the router from scratch and since you have tried so many solutions by now why are you not willing to give it a try in reconfiguring the router?? if possible just try it out and if you still have the same problem then let me know it for further help.
Reply With Quote
  #8  
Old 25-01-2012
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Re: problem loading website at first try

I have reconfigured the router. No use.
I am totally fed up with this problem.

I am planning to format my system and install new OS. Is that a better idea?
I think wasting hours is better than wasting days.
Reply With Quote
  #9  
Old 27-01-2012
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 455
Re: problem loading website at first try

I was similar problem few days ago on my Windows 7. But was bit different. I was able to load sites sometime and sometime not, including sites like Google or Facebook. I sorted out with changing my DNS IP. i called my ISP and asked them for another DNS, it solved mine problem.

But as you have decided to reinstall the OS (thats definitely gonna fix the issue) but before that you must give a try to DNS part.
Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Technology > Technology & Internet
Tags: , , , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "problem loading website at first try"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Safari 5.1 opens last website instead of loading blank page Tsungani Technology & Internet 5 29-02-2012 10:37 PM
Particular website is not loading naveen_talkin Networking & Security 3 06-05-2010 06:52 PM
MGS4 loading problem on PS3 Krish07 Video Games 3 27-11-2009 01:43 PM
OWA loading problem Rhett Operating Systems 3 04-07-2009 01:09 AM
Problem loading windows xp sp3 Parker Windows Software 2 14-11-2008 03:01 PM


All times are GMT +5.5. The time now is 04:34 AM.