Go Back   TechArena Community > Technology > Technology & Internet
Become a Member!
Forgot your username/password?
Register Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Sponsored Links



Plugin not working after upgrading Google Chrome 16

Technology & Internet


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 21-12-2011
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 69
Plugin not working after upgrading Google Chrome 16
  

Hi friends recently I have updates by system with the latest Google Chrome 16.0.912.63. So after the update I have seen that in some of the websites and link some of the plugin fail to work anymore. Showing the message for plugin missing. So what is this issue all about is these is some of the internal issue or I am missing something, so if you guys have any of the information or any ideas to fix this thing then please let me know. Your ideas and suggestion will be appreciated.

Reply With Quote
  #2  
Old 21-12-2011
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 393
Re: Plugin not working after upgrading Google Chrome 16

There are the chances for this thing happen sometime after the upgrading of the browser with the latest Chrome 16, so for that you have to do these following steps to make the plugin to work:
  • So for that you have to go for the chrome://plugins in the browser.
  • And then you have to click on the +Details button which is present at the top right of the browser.
  • So there is the list of the plugin will appears and from the list you have to enable the disable plugin.
  • After enabling the plugin you have to close the browser.
May this will make the disable plugin to work in the browser.
Reply With Quote
  #3  
Old 21-12-2011
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 391
Re: Plugin not working after upgrading Google Chrome 16

There may be the chances for the internal setting changes in this browser, so make the verification for the internal setting and if the plugin option is disable then make it enable to make the plugin to work in the Chrome 16.
Reply With Quote
  #4  
Old 21-12-2011
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 424
Re: Plugin not working after upgrading Google Chrome 16

This may be due to improper installation of the browser, so to overcome this situation I think you have to make the reinstallation of the Browser therein the system.

So for that you have to uninstall the Chrome 16 and then reinstall it for the better and best performance with the supporting for the plugin. May the reinstallation will help you out to overcome this situation
Reply With Quote
  #5  
Old 22-12-2011
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 375
Re: Plugin not working after upgrading Google Chrome 16

I think this is the firewall or the Antivirus issue, or there maybe the chances that those plugin is of older version that can only able to compile and run there on the older version browser. Or there may be the portability issue for that plugin, because some of the plugin or the application is compatible only for some of the platform. So finally I suggest you that there is none of the issue or the bugs are present in this latest Google Chrome 16.
Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Technology > Technology & Internet
Tags: , , , , , , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "Plugin not working after upgrading Google Chrome 16"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trusteer Rapport not working properly after upgrading Google Chrome 16 Sanju Baba Technology & Internet 5 22-12-2011 10:29 AM
Plugin crashing in Google Chrome 13 -Deven- Technology & Internet 6 14-09-2011 10:27 PM
Quicktime plugin in Google Chrome Javesh Technology & Internet 5 19-04-2011 07:35 PM
Kaspersky Plugin For Google Chrome Belendithas Networking & Security 5 01-03-2011 03:19 PM


All times are GMT +5.5. The time now is 10:43 AM.