Results 1 to 2 of 2

Thread: Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ether net Controller

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004

    Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ether net Controller

    I am working on SBS 2003 Standard Edition. Due to some bugs I had formatted and re-installed everything. There was no issue at all. I checked inside the configuration where I can find some problem with connectivity. It looks the lan adapter is not able to work with my network. It is not able to communicate with other workstations. The motherboard has Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ether net Controller. I think I am updating the right drivers here. It should work, but somehow it fails. Is there a way to deal with the issue. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    It better if you start again from updating the drivers. Go in Device Manager and checkout whether the lan adapter is installed and there is no issue with the same. Updating drivers is the only way to fix the problem. If still it is not working then there can be two reasons. First the OS does not support the hardware or second the hardware is damaged. You can try various sets of options here but it will be a waste of time.

Similar Threads

  1. SATA 6Gb/s is useless with Marvell controller?
    By Aerona in forum Hardware Peripherals
    Replies: 5
    Last Post: 28-05-2011, 10:25 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 13-04-2011, 10:38 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 08-12-2010, 11:15 AM
  4. Marvell Yukon 88E8056 Gigabit connecting @ 100Mbps on Auto-Negotiate
    By Dharitree in forum Windows Vista Network
    Replies: 1
    Last Post: 25-10-2008, 05:09 AM
  5. Marvell Yukon Ethernet Controller
    By frustrated_lady in forum Vista Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-05-2008, 02:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts