TechArena Community

TechArena Community (http://forums.techarena.in/)
-   Vista Help (http://forums.techarena.in/vista-help/)
-   -   Windows Vista Home Premium and Remote Desktop (http://forums.techarena.in/vista-help/671820.htm)

fartsack 01-02-2007 11:49 PM

Windows Vista Home Premium and Remote Desktop
 
I've been using Remote Desktop on my Windows XP machine at home for years to
connect to the office and work from home whenever necessary. I've heard that
Windows Vista Home Premium doesn't support Remote Desktop. Is this true ? I
thought Remote Desktop was supposed to work on all flavours of Windows.

/fartsack

Tom Porterfield 01-02-2007 11:53 PM

Re: Windows Vista Home Premium and Remote Desktop
 
The remote desktop client is included in all editions of Vista. What is not
supported in Home Premium is incoming remote destkop connections, but you
should be able to connect to your work.
-

fartsack 02-02-2007 12:53 AM

Re: Windows Vista Home Premium and Remote Desktop
 
Thanks for the response, Tom.

Is that still true if my machine at the office were running XP ?

LaRoux 02-02-2007 12:58 AM

Re: Windows Vista Home Premium and Remote Desktop
 
The Vista Remote Desktop client can connect to all of the older OS systems.
There may be some issues going the other direction.

Spanky McFly 02-02-2007 05:57 AM

Love the Name
 
I wonder if you know my ex-wife? ---- Fartsack ---- Huummmm.

Tim 21-04-2008 06:14 AM

Re: Windows Vista Home Premium and Remote Desktop
 

Tom,
I came across this thread and see that it is possible to connect to an
XP computer from Vista Home Premium. I'm currently trying to do that
and getting the message that I cannot connect to the remote computer.
I can, however connect to a server running the 64 bit version of XP and
from there remote into the computer I'm trying to get into. Any ideas
about what I can look at to get directly connected?

Thanks


--
Tim


All times are GMT +5.5. The time now is 02:11 PM.