Results 1 to 4 of 4

Thread: error message 0x800CCC0E

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2

    sad error message 0x800CCC0E

    Hi all,

    I am one of those people who uses a computer daily but still knows pretty much nowt about the technical side of it. This morning when I tried to access my e mails from my desktop shortcut I keep getting this error message:

    The connection to the server has failed. Account: 'mail.waitrose.com', Server: 'mail.waitrose.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10013, Error Number: 0x800CCC0E

    I can send e mails, & I can access them through waitrose via google. Basically I have no idea what to do!! Any suggestion??

    Thank you in advance,
    Lorraine
    Last edited by GLIC; 17-06-2010 at 05:14 PM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2,297

    Re: error message 0x800CCC0E

    If you have a Norton 2004 product and this error happened after running LiveUpdate and downloading a Symantec shared Common Client program update, then the problem has been fixed. To obtain the fix, run LiveUpdate again and download and install all available program updates. For help running LiveUpdate, read How to run LiveUpdate. If Norton AntiVirus is installed as part of Norton Internet Security, read the document Cannot send or receive email with Microsoft Outlook or Outlook Express after installing Norton Internet Security.

    More information here

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,026

    Re: error message 0x800CCC0E

    I have a mail configured on my server and I use Microsoft Outlook for that. If that is getting error on Outlook there here is a small tip for that. Run Outlook and then click on Tools > account > properties. In that click on advanced and write the number 587 instead of 25 in the outgoing mail box and click on Application.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2

    ThumbsUp Re: error message 0x800CCC0E

    Thanks so much for your replies - turns out it was the waitrose site having some maintenance!! So nothing I was doing wrong...which is, I'm afraid, always a possibility!!!

    Lorraine.

Similar Threads

  1. Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E Comcast
    By vshori in forum Windows Vista Mail
    Replies: 3
    Last Post: 29-01-2012, 06:26 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 22-01-2012, 04:25 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 14-05-2009, 05:35 AM
  4. Socket Error: 10060 / Error Number: 0x800CCC0E
    By shipper in forum Windows Vista Mail
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2008, 11:11 PM
  5. windows mail Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E
    By .:MUNDITO:. in forum Windows Vista Mail
    Replies: 2
    Last Post: 20-05-2008, 06:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •