Results 1 to 6 of 6

Thread: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    91

    Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    Welcome, I have GS724TV3 about 2 weeks back. This switch went with last firmware (5.0.2.14) and I utilize System Control Center 1.1.018 to uncover the switch and set the IP. Following complete the arrangement, I put it into the rack bureau, every little product works fine. Today, I Just found that I cannot ping the switch, no reaction on program and ever the framework control focus moreover cannot run across the switch. Then again I would be able to ping the gadgets / servers that were associated on that switch. I'm not wanting to reset the switch (unplug the capacity string) at this instant, as all servers in the workplace were associated to this switch. I Just ascent this occasion to different individuals here for heed, it is safe to say that it is a firmware bug, or h/w blame?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    910

    re: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    I'm having precisely the same situation with both GS724T switches in my network. In my case restarts didn't help (I did 4 restarts).

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    887

    re: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    Same situation here! It's indeed irritating on account of we Just dumped our Linksys switches and purchased Netgear to update our arrangement. I needed to make a 3-combined-backbone (trunked) LAN with about 30 switches joined in aggregate. I've attempted and tested some arrangements, but the switches don't appear to 'work' longer than 2 weeks. Information still goes the distance, but they aren't reasonable or open anymore. Additionally the trunks flop and the entire backbone quit working.
    So I have several major situations:
    • Switches Just quit being reasonable following a few weeks
    • Trunks bolt up the entire framework when about several weeks (even with STP)

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,113

    re: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    I actually found out regarding the new firmware. I've attempted to establish it, but its blatantly troublesome with Linux. The past Control Center went with Wine, but the new one doesn't. All the more with Windows in VMPlayer it doesn't work. It's dismal that I'm compelled to utilize Windows OS with our switches (on account of the switches could not venture to be overhauled from the net interface.

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    re: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    You are able to update via the program. Following login the switch, select 'support' =>'http index download'. In the menu, select document sort as 'code', representation name 'image1' and spot the firmware document. When the firmware document 'download' successfully (i.e download from pc to the switch' then you are able to select 'reboot' to produce results.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1,184

    re: Cannot see NETGEAR ProSafe GS724TV3 in the network

    Here is a upgrade of our status. The GS724Tv3 and GS716Tv2 still are failing. I possess the most cutting edge firmware (5.0.3.2) instituted on every one of the six (backbone) switches and the trunk slips up when regarding a week and a part. This intends no movement is living up to expectations and the entire network slips up to work.

    The trunk is joined amidst 3 base areas in our raising:
    Code:
    T1 === T2 === T3
    Every T-spot have several 24p switches which are joined through T2 so the true config is similar to this:

    Code:
    T1 === T2 === T3
    ||
    T1a == T2a === T3a
    The trunk comprises of four UTP Cat5e links of about 80 meters length among the shifting T-spots.

Similar Threads

  1. NETGEAR ProSafe SRX5308 Gigabit Quad WAN Speed Limit
    By The#Gaelic in forum Networking & Security
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2012, 06:11 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 09-03-2012, 02:42 PM
  3. How to get the ProSafe VPN client for netgear
    By Jilesh in forum Networking & Security
    Replies: 4
    Last Post: 21-09-2011, 11:19 AM
  4. NETGEAR ProSafe GS105E is not in a similar subnet error
    By Bryant in forum Networking & Security
    Replies: 6
    Last Post: 19-09-2011, 12:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •