Go Back   TechArena Community > Hardware > Motherboard Processor & RAM
Become a Member!
Forgot your username/password?
Register Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Sponsored Links



Sound Problems

Motherboard Processor & RAM


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-06-2008
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
Sound Problems
  

I have a nForce 680i SLI, and i can't seem to get my sound to work. I am using Vista 64bit Home Premium oem.

Anyone know what to do?

Reply With Quote
  #2  
Old 07-06-2008
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,324
Did you install the sound driver from the mobo cd? Can you be more specific?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2008
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
i figured it out... it was an update problem with my drivers..... thanks though
Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Hardware > Motherboard Processor & RAM
Tags: , , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "Sound Problems"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 and the sound problems ganesh0mulwad Operating Systems 2 19-08-2010 01:59 PM
Sound problems after mkv converter lifewire Windows Software 6 06-04-2010 05:14 PM
Sound Problems in HP dv6928us Channing Portable Devices 5 25-03-2010 12:46 PM
youtube sound problems Dhananjay Windows Software 3 20-05-2009 12:31 PM
Sennheiser PC 350 sound problems Elsie Hardware Peripherals 3 26-03-2009 08:01 PM


All times are GMT +5.5. The time now is 07:58 AM.