Results 1 to 6 of 6

Thread: Athlon 64 3000+ burning problem

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    37

    Athlon 64 3000+ burning problem

    I have this burning issues! Last week i bough a brand new
    Athlon 64 3000+ and the Abit AV8 + 3rd Eye. Everything worked perfect but no signal sent to the monitor, instead of that i get after 10seconds a feedback sounds like an alarm bell.

    Specification:
    512mb DDR333 Kingston Ram, Geforce 4ti 4200, Plextor CD-, LG DVD Burner, 1x Hitachi 120GB, 1x Seagate 200GB HDD, ACmax 520W .

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    701

    Re: Athlon 64 3000+ burning problem

    I just run across this board , looking for info on m/b to use with amd 64 ,
    I have not bought my m/b yet or the processor, but am shopping around for the best combo.

    I will try and help u out if I can , are u getting anything on your monitor?
    are u getting the post messages okay ?
    are u getting memory check okay ?
    have u setup you'r monitor in setup, at the default, your video card ???

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    37

    Re: Athlon 64 3000+ burning problem

    No! actually nothing!

    are u getting the post messages okay ?
    I don`t think so!

    are u getting memory check okay ?
    Yes

    have u setup you'r monitor in setup, at the default, your video card ???
    Yes

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    701

    Re: Athlon 64 3000+ burning problem

    I see you have with your video
    and it could be a lot of things, to your video card , are u running a video card or is it on board,
    some of the problems I have incountered in the past , are cable pins , check your cable pins see if maybe pin is bent over and not making contact ? check for pins shorter than others ?
    try monitor on other computer to be sure monitor is okay.

    check setting of your card in its slot, reseat card it is a agp card ?
    the right x number such as 8x or 4 x and supported.

    key list your setup m/b and video card ?
    its nice to have two computers so one can check each unit in each to be sure it will work on a different computer okay ....

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    823

    Re: Athlon 64 3000+ burning problem

    Did you try disconnecting everything but powersupply m/b and monitor, take out everything but m/b and video card, no drives nothing but what u need to see something on monitor , u should see at least a post message and be able to get into setup,

    I would think if memory is bad you still should be able to get something on screen?

    check power supply cables for bent or damaged pins to m/b , are there junpers on the m/b and set correctly ? give us a run down of what this setup use to do was it running before with other m/b ? was the power supply okay with other setup?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    37

    Re: Athlon 64 3000+ burning problem

    Than for the help.........!
    I disconnected, took all stuff out,
    I plugged it in again and continued, and now it worked like a charm.
    So once again!

Similar Threads

  1. Need help with K7T266: Athlon XP M 3000 & 100 vs. 133
    By rAdIaN in forum Motherboard Processor & RAM
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-2011, 10:02 PM
  2. AMD Athlon 64 bit 3000+ processor for sale
    By vaibhavnaik12 in forum Buy Sell Computer Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 13-06-2010, 01:11 PM
  3. How do you overclocking Overclock AMD athlon 64 3000+
    By fearlest in forum Overclocking & Computer Modification
    Replies: 5
    Last Post: 29-07-2009, 09:56 PM
  4. DVD Burning with a Dell Dimension 3000
    By eggbert1 in forum Portable Devices
    Replies: 6
    Last Post: 25-07-2009, 08:27 AM
  5. Overclocking AMD Athlon 3000+ Processor
    By PeterT in forum Overclocking & Computer Modification
    Replies: 2
    Last Post: 15-01-2009, 05:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •