Go Back   TechArena Community > Hardware > Motherboard Processor & RAM
Become a Member!
Forgot your username/password?
Tags Active Topics RSS Search Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-01-2009
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 476
VIA EPIA 800, refuses to boot

hello,

jai recent years EPIA 800 and I come out of the carton after + / - 1 years of non-use.

I wanted to reconnect but there is problem when press power button,
the fan turns on, the LEDs light up but the screen remains black
All connections are ok, I do not know what to do

Is it due to EPIA ?

thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2009
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 195
Re: VIA EPIA 800, refuses to boot

I have same problem with my EPIA M10000 occasionally a whistle nosie and the card does not start ...
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2009
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 980
Re: VIA EPIA 800, refuses to boot

I have them the same problem with my camera. With me, it made a false contact so I get out of the EPIA, a test outside the remit, of all test and it was after impec!

If it is in a test case after the release if it can not work there is another problem
Reply With Quote
Reply

  TechArena Community > Hardware > Motherboard Processor & RAM
Tags: , ,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads for: "VIA EPIA 800, refuses to boot"
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After Thermal Shutdown, system refuses to boot Affy Hardware Peripherals 5 16-04-2012 11:53 PM
Installed new RAM refuses to boot Kratos G Operating Systems 3 09-03-2011 06:34 AM
compaq presario V3166AU refuses to boot Calandar Hardware Peripherals 3 10-01-2011 01:22 PM
Computer refuses to boot after partitioning failure $Bird$ Hardware Peripherals 6 04-12-2010 02:52 PM


All times are GMT +5.5. The time now is 09:15 AM.