Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't access websites while using a PPPoE connection

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    61

    Can't access websites while using a PPPoE connection

    I have been using an mtnl broadband connection and i would like to know why i am facing this problem of frequent disconnection even though i have been using the PPPoE connection can any one confirm this problem i would like to know whether this problem can be resolved. What is the reason behind this please help me to get this problem resolved.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,834

    Re: Can't access websites while using a PPPoE connection

    It appear as there is some kind of problem with your internet connection and hence i would suggest you to call the customer care and ask for support since this problem sounds like there is some kind of problem with your network. They will send a technical support executive at your place and this will definitely help you to get this problem resolved.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    43

    Re: Can't access websites while using a PPPoE connection

    I have been facing similar kind of problem before after trying a lot of steps and procedure one of my friend suggested me to change the RJ11 cable connecting the ADSL Router with the line. There might be a problem with the wire the cable might have been damaged internally and hence your internet is getting disconnected frequently the problem will be resolved as soon as you change the cable.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,503

    Re: Can't access websites while using a PPPoE connection

    The problem is because of the internet Explorer browser which is installed on your system and hence the best solution here seems here is to reinstall the internet Explorer browser on your system. Hopefully this will definitely help you to get this application resolved. if the problem is not resolved then it will be better to repair your windows.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,279

    Re: Can't access websites while using a PPPoE connection

    I installed IE 8 and I have this message updates MICROSOFT. But I use it only for updates MICROSOFT. RAM, FIREFOX. I use Firefox for browsing, far fewer problems, with lots of addons and extensions, but space in RAM, if Google's Chrome under test, much lighter and slightly faster than Firefox ..to see in time ...

Similar Threads

  1. How to configure repeater for PPPoE Connection?
    By GiveNTake in forum Networking & Security
    Replies: 6
    Last Post: 29-05-2011, 12:17 AM
  2. PPPOE: Access Concentrator not responding
    By foraman in forum Networking & Security
    Replies: 5
    Last Post: 12-01-2011, 09:04 PM
  3. Automatic Login for PPPoE Internet Connection.
    By Jaspalsingh in forum Networking & Security
    Replies: 5
    Last Post: 28-06-2010, 11:53 AM
  4. Set-up internet connection (No PPPoE) in Vista?
    By Aapep in forum Windows Vista Network
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2008, 05:41 AM
  5. Internet connection problem (PPPoE) with Vista
    By Daryl in forum Vista Help
    Replies: 5
    Last Post: 20-03-2007, 06:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •