Results 1 to 3 of 3

Thread: Drive is detected but was not connected ...

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    76

    Drive is detected but was not connected ...

    hi,
    For some time the problem plaguing me ..
    My drives:
    Philips SPD6005T
    Plextor PX-116A3
    It is quite normal in every workplace that they are both ready (according to the device properties) and it works perfectly well otherwise. When I booted the PC, I put a CD, it will read, etc. But after a while comes at a time the error message. "The device is not connected".
    The Philips drive reads the CD is simply no longer a ... But without an error message if you double-click. If I reboot the PC again, do they work properly again. Mean, from time to time. Because there is sometimes referred to above problem even after rebooting.
    I have just renewed the complete hardware, everything worked. The Philips drive is also new, more than half a year. This should be mentioned that my fans, if the PC is turned off 3-4 hours.

    Thank you in advance!!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,353

    Re: Drive is detected but was not connected ...

    I have just renewed the complete hardware, everything worked. The Philips drive is also new, more than half a year.
    What was all exchanged? If the OS reinstalled? LWs firmware update.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,485

    Re: Drive is detected but was not connected ...

    hi,
    For some time the problem plaguing me ..
    My drives:
    Philips SPD6005T
    Plextor PX-116A3
    It is quite normal in every workplace that they are both ready (according to the device properties) and it works perfectly well otherwise. When I booted the PC, I put a CD, it will read, etc. But after a while comes at a time the error message. "The device is not connected".
    The Philips drive reads the CD is simply no longer a ... But without an error message if you double-click. If I reboot the PC again, do they work properly again. Mean, from time to time. Because there is sometimes referred to above problem even after rebooting.
    I have just renewed the complete hardware, everything worked. The Philips drive is also new, more than half a year. This should be mentioned that my fans, if the PC is turned off 3-4 hours.
    Fans cleaned and checked?

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 16-03-2013, 06:49 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 28-02-2012, 07:37 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 29-01-2012, 01:09 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-12-2010, 06:30 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 17-03-2010, 10:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •